Om oss
Om vårt rökeri på Dalarö
Vi är en onlinebutik som specialiserar oss på rökt fisk och kött från vårt eget rökeri på Dalarö. Vi erbjuder högkvalitativa produkter tillagade med traditionella metoder. Välkommen till en smakrik och unik upplevelse av svenska delikatesser
Jag som röker heter Micke och har lång erfarenhet av att röka både fisk och kött. Vi röker med ved från äpple och körsbär, samt enris, och allt har vuxit lokalt på Dalarö.

Vi är ett rökeri beläget på vackra Dalarö. Vi specialiserar oss på att producera och bearbeta rökt fisk och kött av hög kvalitet. Vår långa erfarenhet och kunskap inom området har gjort oss till en pålitlig och respekterad aktör inom livsmedelsindustrin
Om vårt rökeri på Dalarö
Dalarö G&G startades 2025 av Mikael och Maria, med en passion för rökt fisk och kött. Det började med att vi rökte åt den lokala fiskaffären på Dalarö, med vår egen rök byggd med den traditionella metoden, murad eldstad med ett rökhus ovanpå.
Med det växte också idén om att röka och sälja direkt till privatpersoner, främst lokalt. Vi vill erbjuda de bästa råvarorna rökta med den bästa veden, lokalt i Stockholms skärgård, utan några mellanhänder, så att man kan få toppkvalitet till ett bra pris.